KOKKAUSELÄMYKSET 

 

HALUATKO OPPIA AITOJA ITALIALAISIA RESEPTEJÄ, VIETTÄÄ ERITYISEN HETKEN HELLAN ÄÄRELLÄ YSTÄVIEN KANSSA JA NAUTTIA HERKULLISESTA RUOASTA?

CASA ITALIAN KOKKAUSKURSSEILLA ITALIA SAAPUU KEITTIÖÖSI!

TUTUSTU ITALIALAISEEN RUOKAKULTTUURIIN JA MAISTA OIKEITA ITALIALAISIA MAKUJA MUKAVASTI KOTONASI.

KOKKAUSKURSSIMME SOPIVAT KAIKILLE KOKKAUSTAIDOSTA RIIPPUMATTA!

ILMOITTAUDU SEURAAVAAN LIVE-KOKKAUSKURSSIIN TAI VALITSE YKSITYINEN KURSSI JA SAAT RÄÄTÄLÖIDYN KOKKAUSELÄMYKSEN

 

VALITSE ELÄMYKSESI

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat tiedot seuraavista kursseista!

HINNAT JA TIEDOT YKSITYISISTÄ KURSSEISTA

VERKOSSA

Kurssit järjestetään etäyhteydessä. Opettaja lähettää etäyhteyden linkin ja ohjeet. Voit osallistua tietokoneella (tarvitset mikrofonin ja kameran), tabletilla tai älypuhelimella. 

Kurssi yhdelle  75 €
Kurssi kahdelle 110 €
Kurssi kolmelle 130€
​Kurssi neljälle 150 €

Jos haluat kokeilla useampia reseptejä, saat 15% alennuksen seuraavasta kurssista. 

 

VARAA NYT

KEITTIÖ-TILOISSA

Kurssit järjestetään Kuopiossa keittiö-tiloissa vain saatavuuden mukaan!

Kurssi yhdelle  115 €
Kurssi kahdelle 150 €
Kurssi kolmelle 170€
​Kurssi neljälle 190 €
Pyydä tarjous mikäli ryhmä on isompi.

Hinnat sisältävät raaka-aineet.

Jos haluat kokeilla kaksi reseptiä samassa tilaisuudessa, saat 25% alennuksen toisesta reseptistä. 

Mahdolliset tilan vuokranmaksut lisätään hintaan.

VARAA NYT

OMASSA KEITTIÖSSÄ

Opettaja tulee kotiisi ja ottaa kaikki tarvikkeet ja raaka-aineet mukaan.

Kurssi yhdelle  125 €
Kurssi kahdelle 160 €
Kurssi kolmelle 180€
​Kurssi neljälle 200 €
Pyydä tarjous mikäli ryhmä on isompi.

Hinnat sisältävät raaka-aineet.

Jos haluat kokeilla kaksi reseptiä samassa tilaisuudessa, saat 25% alennuksen toisesta reseptistä. 

Yli 50 km:n matkasta Kuopiosta peritään kilometrikorvaus, joka lisätään hintaan. 

VARAA NYT

TYÖPORUKKA

Tässä idea teille kaikille, jotka mietitte ohjelmaa tyhy päiville tai pikkujouluihin!

Yhdessä toimimista työporukan tyhy päiville ja vaikka pikkujouluihin. Loistava tapa kehittää ryhmätyötaitoja. Verkossa tai paikan päällä.

Ilmoittakaa ruokatoiveenne, tilan koko ja osallistujien määrä. Pystymme neuvomaan ruoan valinnassa. Raaka-aineet ja muu kokkaukseen tarvittava on hankittava itse. Tarvittavat tiedot saa ohjaajalta varauksen yhteydessä. 

 

PYYDÄ TARJOUSTA RYHMÄLLESI

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

KOKKAUSELÄMYKSIEN RUOKAVALIKOIMA

NÄISTÄ VOI VALITA MITÄ KOKATAAN!

Tortellini

Venuksen navan muotoinen lihatäytteinen pasta. Täytetyn pastan kuningas ja Emilia Romagnan kaikkien juhlien ruoka. Nautitaan liemessä.

Sis. gluteenia, lihaa, kanamunaa

Tortelloni

Isompi kuin tortellini, tämä juustotäytteinen pasta nautitaan voi-salvia kastikkeella.

Sis. gluteenia, kanamunaa

Tagliatelle

Spaghetti bologneseako? Ei! Aito ruokalaji on tagliatelle al ragù! Tämä nauhapasta on todella helppo valmistaa. Perinteisesti nautitaan "bolognese"-kastikkeen kera, mutta se sopii hyvin myös muiden kastikkeiden, kuten sienikastikkeen, kanssa.

Sis. gluteenia, kanamunaa

Pappardelle

Leveämpi kananmunapasta. Nautitaan sieni- tai riistakastikkeen kera.

Sis. gluteenia, kanamunaa

Ravioli tai tortelli

Perinteiset ricotta-täytteiset raviolit nautitaan voi-salvia-kaskikkella.

Muut vaihtoehdot: 

- sieniravioli ja kirsikkatomaattikastike, 
- lohiravioli ja sitruunapippurikastike, 
- munakoisoravioli ja tomaatti-fetakastike
 
Sis. gluteenia, kanamunaa

Fagottini 

Kananmunataikinasta valmistetaan nyyttejä ricotta-parmesaanitäytteellä, ja niitä nautitaan kirsikkatomaattikastikkeen kera. Täytteen ja kastikkeen voi myös vaihtaa, aivan kuten ravioleissa.
 
Sis. gluteenia

Farfalle 

Yksinkertainen arkipäiväpasta, joka valmistetaan käsin jauhoista ja kananmunista tai vedestä ja kananmunista: tästä voi tulla hienostunt sunnuntaiateria! Perinteisin kastike farfallelle on tonnikala ja herneet, mutta sitä voi nauttia myös tomaattikastikkeen, peston, bolognesen, juustojen ja monen muun kanssa!
 
Sis. gluteenia

Gnocchi

Suomalaiset osaavat keittää perunoita ja italialaiset valmistavat gnocchia! Peruna-vehnajauhonokareita nautitaan esim.
- tomaattikastikkeella
- gorgonzola-saksanpähkinä-kastikkeella
- neljä-juustoa-kastikkeella
- pesto-kastikkeella
 
Sis. gluteenia. Gluteeniton vaihtoehto mahdollinen

 

Lasagne

Perinteinen bolognalainen lasagne valmistetaan kasaamalla itse tehtyä vihreää taikinaa, liha- ja valkokastiketta.

Sis. gluteenia, lihaa, kanamunaa

Garganelli

Imolasta kotoisin oleva kotitekoinen pasta ja tyypillinen Emilia Romagnan alueella. Nautitaan liha- tai kinkkuherne-kastikkeen kera.

Sis. gluteenia, kanamunaa

Pici 

Perinteinen toscanalainen pitkä ja paksu tuorepasta, joka on pyöritelty käsin jauhoista ja vedestä. Nautitaan tomaatti-valkosipulikastikeella

Sis. gluteenia

Risotto

Helppo ja nopea resepti.

Vaihtoehdot:
- Sienirisotto
- Punaviinirisotto
- Parsarisotto
- Neljä-juustoa risotto
- Tummaolutrisotto savustetulla ilmakuivatulla kinkulla
 

Gluteeniton

Pizza

Kotona tehtyä pizzaa voi valmistaa pizzauunilla, -lapion ja -kiven avulla, tai ilman erikoisvarusteita!

Sis. gluteenia

Gnocco fritto

Friteerattu leipä Emilia Romagnasta. Nautitaan leikkeleiden ja juustojen kera.

Sis. gluteenia

Piadina

Romagnalaiset piadinat ovat pehmeitä, litteitä leipiä, joita voidaan täyttää monin eri tavoin. Ne voivat olla makeita tai suolaisia – esimerkiksi täytteeksi sopii pehmeää juustoa, kinkkua tai tomaattia, mozzarellaa ja rucolaa.

Sis. gluteenia

KURSSIEN VETÄJÄT

Sara

Sara

Ciao! Minä olen Sara, italian kielen opettaja ja koulutettu pastamestari, Imolasta kotoisin ja Kuopiossa asunut vuodesta 2007.

Imola sijaitsee Emilia Romagnassa, josta Italian maailmanlaajuisesti kuuluisimmat ruokatuotteet tulevat (kotonatehty pasta, prosciutto, tortellini, lasagne, tagliatelle, “bolognese”-kastike -eli ragù-, parmigiano, grana, jne). Sieltä toin Suomeen emilia-romagnalaisten intohimo laadukkaan kotonatethyä ruokaa ja erityisesti pastaa. 

Minun kanssa opitaan aitoja italialaisia reseptejä niin kuin mummoni ja äitini opettivat minulle. Lisäksi opitaan myös lisää Italian kulttuurista ja ruokatavoista ja halutessaan voi harjoitella italian kieltäkin.

Kurssiin voi osallistua, livenä verkossa, keittiö-tiloissa Kuopiossa (jos saatavilla) tai omassa kodissa kutsumalla minut kylään.

Sara

Giulia

Ciao! Minä olen Giulia, kääntäjä, italian kielen opettaja, Giulia in Finlandian luoja ja hyvän ruoan ystävä, kotoisin Italiasta ja asunut Kuhmossa vuodesta 2020.

Olen kasvanut Toscanan Val d'Orcian hurmaavalla maaseudulla, viinitarhojen syleilyssä ja perinteisten makujen keskellä.
Ruoka ja ruoan laitto on minulle tapa pitää kiinni juuristani.

Minun verkko-kokkauskurssilla valmistetaan herkullisia italialaisia kotiruokia ja sukelletaan italialaiseen ruokakulttuuriin hauskaa pitäen. Rakastan jakaa tarinoita ruoista ja mummolta oppimiani reseptejä teidän kanssa!

Kurssiin voi osallistua livenä verkossa. Kielet: IT, FI, EN
Reseptit: pici, gnocchi, tagliatelle, tortelli

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Muista ilmaista myös ehdotus ajankohdasta,  valittu resepti sekä osallistujien määrä.

Yhteistyökumppani: